Aperitiv pinguini simpatici

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2019 | 3011 vizualizari

 

 Aperitive drăguță apreciate de cei mici. Bun,usor si sănătos.

 

INGREDIENTE

  • 24 ouă de prepelita
  • Scobitori 12 buc
  • 6 măsline negre fără ramuri
  • Morcov pentru nas
  • Fasiute lungi de castravete pentru fular
  • Mascarpone si telemea rasa pentru zapada de fundal
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pinguini simpatici:

Fierbem ouăle in apa cu sare cca 7 minute. Lasam sa se raceasca, apoi le curatam de coaja cu grija sa nu le rupem. 

Intindem cu lingura mascarpone pe o farfurie, apoi presam niste telemea rasa ca sa cream decorul de basm.

Punem cate 2 oua pe o scobitoare, iar in varf plasam o jumatate de maslina.

Tăiem bucatele de morcov si punem in loc de nas, iar ochii îi facem cu ajutorul boabelor de piper.

La cat infasuram firicel de castravete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pinguini simpatici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv